Wie begeleiden de

Business Power Boost?

De Business Power Boost is ontwikkeld door twee bedrijven: SamConsult en Start2Create. De werkwijze van de twee bedrijven vullen elkaar op een unieke wijze aan. Hierdoor ontstond het creatieve proces om een gezamenlijke training voor ondernemers en leidinggevenden op te zetten.

SamConsult is ontstaan vanuit de overtuiging dat succesvolle relaties, in welke vorm dan ook, tot stand komen door persoonlijke aandacht, begrip hebben of kunnen opbrengen voor de ander én duidelijk weten waar jezelf voor staat en hiernaar handelt (authenticiteit). SamConsult helpt organisaties succes te realiseren door het ontwikkelen van duurzame klantrelaties. Simone Nelissen is de drijvende kracht achter SamConsult.

Start2Create staat voor creativiteit. Je brein in werking zetten om zo tot nieuwe ideeën te komen, die jouw vaste denkpatroon doorbreken. Dat levert organisaties en teams inzichten op, inspiratie, nieuwe energie en concrete plannen. Daarmee helpt Start2Create bedrijven weg te bijven uit de sleur van alledag. Kyra van Leeuwen, Etienne Verhoeff en Steef van den Boom zijn de vaste trainers van Start2Create.