Waarom een

Als ondernemer wil je succesvol zijn met je bedrijf. Je jaagt je dromen na en je bent bereid daar een hoop tijd, geld en energie in te stoppen. Maar wat is succes voor jou? Genoeg omzet? Dikke winst maken? Een bedrijf met personeel? Een glimlach van een klant? Tevreden werknemers? En wanneer bereik je dit succes? Sta je hier wel bij stil?

Uit onderzoek van de KvK en MKB Nederland blijkt dat veel ondernemers het moeilijk vinden om het bedrijf op de lange termijn te laten groeien. Grootste uitdagingen zijn keuzes durven maken, uitbesteden, systematiseren, beter leren verkopen en zichzelf onderscheiden in de markt.

Een duurzame relatie met je klanten speelt een cruciale rol in het succes van je onderneming. Maar hoe bereik je die? Daarom introduceren SamConsult en Start2Create de Business Power Boost! Hiermee leg je een basis voor duurzame klantrelaties en daarmee meer succes!

In drie stappen kijken we naar jouw ideale klant, waarom je doet wat je doet (je why) en hoe je je medewerkers hierin kunt meenemen. We gaan op zoek naar wat voor jou succes is en onderzoeken wat je moet doen om dit succes te behalen.

Onze trainers nemen je aan de hand van creatieve werkvormen mee in jouw eigen wereld. Met andere ondernemers ga je aan de slag met jouw bedrijf en leer je van elkaar. En omdat we snappen dat je bedrijf ook aandacht verdient doen we dit in drie dagen. Twee dagen achter elkaar en een derde dag een aantal weken later.  En tussentijds staan onze coaches uiteraard ook voor je klaar om je te helpen bij vragen of problemen.