Vernieuwen zonder handrem. Ontdekken zonder blokkades. Proeven zonder beeld. Energie zonder moeite. Weg met moeilijkheden. Hallo kansen. Geen: Ja, maar… maar: Ja, en…!

In een creatieve sessie halen we jouw organisatie vraagstukken op. Wij plakken er een creatief denken tool op. Welke dat is? Dat hangt af van het vraagstuk. Wij improviseren. Maakt het voor ons leuk. Voor jou praktisch.

Wees gerust, ons brein is gevuld met meer dan 30 opties. Jij komt met de vragen. En met de verrassende oplossingen. Creatief denken past op allerlei thema’s en vraagstukken.

Onze aanpak

Of je vraag nu over leden, vrijwilligers, sponsors, trainers of ouders gaat. Met de methodiek van creatief denken kan je elk onderwerp aanvliegen.

We zorgen voor nieuwe energie. Houden je een spiegel voor. Laten je kijken vanuit de ogen van andere personen. Maken je aan het lachen met Bassie. Je maakt kennis met een van onze 30 creatief denken tools.

Welkom op de club

Meer dan 80% van de sportverenigingen vindt zichzelf gastvrij. De beleving van de sporter? 10%. Hoe gastvrij vind jij je vereniging?

Toekomstsessie

Elke sportvereniging een eigen stadion. Alle kinderen in Nederland die jouw sport spelen. Een riant salaris voor elke vrijwilliger. Een hologram als trainer. Een groot gek doel?

Creatief besturen

In drie avonden laten we je niet alleen anders denken. We geven je ook tools in handen.