Vernieuwen zonder handrem. Ontdekken zonder blokkades. Proeven zonder beeld. Energie zonder moeite. Weg met moeilijkheden. Hallo kansen. Geen: Ja, maar… maar: Ja, en…!

In een creatieve sessie halen we jouw organisatie vraagstukken op. Wij plakken er een creatief denken tool op. Welke dat is? Dat hangt af van het vraagstuk. Wij improviseren. Maakt het voor ons leuk. Voor jou praktisch.

Wees gerust, ons brein is gevuld met meer dan 30 opties. Jij komt met de vragen. En met de verrassende oplossingen. Creatief denken past op allerlei thema’s en vraagstukken.

Onze aanpak

Of je vraag nu over zichtbaarheid, omzet, een project, beleid, visie of je eigen team gaat. Met de methodiek van creatief denken kan je elk onderwerp aanvliegen.

We zorgen voor nieuwe energie. Houden je een spiegel voor. Laten je kijken vanuit de ogen van andere personen. Maken je aan het lachen met Bassie. Je maakt kennis met een van onze 30 creatief denken tools.

Creatief denken

Problemen oplossen. Nieuwe inzichten. Concrete plannen. Mogelijkheden. We laten je verder kijken dan de geijkte kaders. Op een andere manier. Met creatief denken tools.

Toekomstsessie

Elke gemeente een eigen stadion. Alle kinderen in Nederland actief sporten. Een riant salaris voor elke medewerker. Een meeting met hologrammen. Klinkt als een groot gek doel?

Inspiratiesessies

Wil je eerst weten of creatief denken iets is voor jou of je organisatie? Kom dan eens langs op een van onze inspiratiesessies. Ervaar wat creatief denken doet in een groep. Neem een collega mee. Geen kosten.